/ by Pasi Räsämäki

Internetin ihmeiden äärellä ei voi joskus kuin hiljentyä. Muuten niin ylimainostettu Yhdysvallat tarjoaa esim. kongressin kirjastossaan katseltavaksi aivan uskomatonta kuvamateriaalia. Tässä esimerkkinä Edward S. Curtisin kuva Hopi intiaaniheimon naisista.  Tässä linkki kokoelmien hakukoneeseen.    Curtisista itsestään löytyy paljonkin tietoa -  tässä wikipedia artikkeli .  Anne Makepeacen dokkarihan  (Coming to Light: Edward S. Curtis and the North American Indians) on myös katsomisen arvoinen jos sattuu kohdalle osumaan.

Internetin ihmeiden äärellä ei voi joskus kuin hiljentyä. Muuten niin ylimainostettu Yhdysvallat tarjoaa esim. kongressin kirjastossaan katseltavaksi aivan uskomatonta kuvamateriaalia. Tässä esimerkkinä Edward S. Curtisin kuva Hopi intiaaniheimon naisista. Tässä linkki kokoelmien hakukoneeseen.

 Curtisista itsestään löytyy paljonkin tietoa - tässä wikipedia artikkeliAnne Makepeacen dokkarihan (Coming to Light: Edward S. Curtis and the North American Indians) on myös katsomisen arvoinen jos sattuu kohdalle osumaan.