/ by Pasi Räsämäki

Ööö - tota. 
 Mistähän nyt kiikastaa, olo on jotenkin vähän outo. Loppuviikon portfolioissa ja tämän viikon kohtaamisissa on tullut eteen opiskelijoiden mainioita hommeleita. Onko tämä jotenkin vakio olotila jota en ole aina huomannut vai onko maailma jotenkin muuttunut paremmaksi?  Muoto ja sisältö ovat olleet kivassa liitossa. 
 Hämmentävin tilanne tuli tänään, kun Taru Turunen (oheinen kuva Tarun luonnostelua) kertoi näyttelyhankkeestaan. Ideana on kuvittaa valokuvaamalla  Kartesiolaisen dualismin ristiriidat  jotka peilautuvat  Gilbert Rylen Aave koneessa  teoriaan.  Kellekään ei liene yllätys että osasin kommentoida lähinnä teoksen muotoa :)

Ööö - tota.

Mistähän nyt kiikastaa, olo on jotenkin vähän outo. Loppuviikon portfolioissa ja tämän viikon kohtaamisissa on tullut eteen opiskelijoiden mainioita hommeleita. Onko tämä jotenkin vakio olotila jota en ole aina huomannut vai onko maailma jotenkin muuttunut paremmaksi? Muoto ja sisältö ovat olleet kivassa liitossa.

Hämmentävin tilanne tuli tänään, kun Taru Turunen (oheinen kuva Tarun luonnostelua) kertoi näyttelyhankkeestaan. Ideana on kuvittaa valokuvaamalla Kartesiolaisen dualismin ristiriidat jotka peilautuvat Gilbert Rylen Aave koneessa teoriaan. Kellekään ei liene yllätys että osasin kommentoida lähinnä teoksen muotoa :)